Brasserie Valentijn Cast & Crew

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant van Valentijn en haar broer, chef-kok Angelo. In deze film komen verschillende personages voor. Ook hebben er verschillende mensen bijgedragen aan de productie en montage van de film.

Cast

De rol van Valentijn wordt gespeeld door Georgina Verbaan. De rol van Frank wordt gespeeld door de Groningse acteur Egbert-Jan Weeber. Frank speelt in deze film de oude vlam van Valentijn. Angelo, ook wel de chef-kok Angelo wordt gespeeld door Roeland Fernhout. Angelo is de broer van Valentijn. De rol Lesley wordt gespeeld door maarten Hijmans. Lesley is ober in het restaurant maar ook een echte vrouwenversierder. Lies Visschedrijk speelt de rol van Roos. Paul wordt gespeeld door Mark Rietman. Paul en Roos zijn getrouwd met elkaar.

De rol van Walter wordt gespeeld door Jim Deddes. Walter is een jongeman die nerveus aankomt voor zijn eerste date. Emma, gespeeld door Megan de Kruijf is de nicht van Valentijn en de dochter van Angelo. De rol van Mia wordt gespeeld door Simone van Bennekom. Mia zit in het restaurant wachtend op haar grote liefde. De rol van Kelly wordt gespeeld door Melody Klaver. De rol van Jonas wordt gespeeld door Jip van den Dool. Jonas en Kelly zijn het perfecte verliefde koppel. Dit zijn bekendste personages uit de film.

De rol van Drik-jan wordt gespeeld door Tom Jansen. De rol Coco wordt gespeeld door Tine Cartuyvels. Kevin wordt gespeeld door Jonas Smulders. Tarikh Janssen speelt de rol van Jim. Maarten wordt gespeeld door Géza Wiesz. Sarah wordt gespeeld door Sigrid ten Napel. In de film zijn er 2 rollen die Silvia genoemd worden. Silvia 1 wordt gespeeld door Jamie Grant en Silvia 2 Wordt gespeeld door Serin Ultu. Meneer Hendriks wordt gespeeld door Jaap Maarleveld en Coby Timp speelt mevrouw Hendirks. De rol van meisje op de brommer wordt gespeeld door Sanne Venderbrugger. Michiel van Erp speelt de rol van dierenartsassistente.

Crew

Er zijn nog meer mensen nodig voor de productie en montage van de film Brasserie Valentijn. De regie van deze film is in handen van Sanne Vogel. Sanne Vogel, ook wel bekend als actrice regisseerde deze film in 2015. Het verhaal is geschreven door Sanne Vogel en Judith Goudsmit. Ook hebben Jean-Claude van Rijckeghem en Pat Beirs hun bijdrage geleverd. De mensen die verantwoordelijk zijn voor de scenario’s binnen de film zijn Judith Goudsmith en Sanne Vogel. Het scenario Brasserie Romantiek is gedaan door Jean-Claude van Rijckeghem en Pat van Beirs.

De productie van deze film is in handen van Tom de mol. Zijn coproducenten zijn Marcel de Block, Dries Phlype, Willem Pruijssers en Jean-Claude van Rijckeghem. Erik van Wegen is verantwoordelijk voor de lijn productie. Het geluid en de muziek bij de film Brasserie Valentijn is in handen van Perquisite en Sliderinc. Het camerawerk is gedaan door Erza Reverda. Montage is in handen van Wouter van Luijn. Florian Legters is verantwoordelijk voor productiedesign. Kostuums en kostuum design is in handen van Suzanne Eldering.

Make-up is gedaan door 2 mensen. Hanneke de Hertog en haar assistente Marloes de Jong. De tak productiemanagement is onderverdeeld onder 3 personen. Eveline Kortenaar is de productiemanager. Erik van Wegen is de post-productiemanager en Marc Holties is de assistent van de productiemanager.

De functie adjunct-directeur werd verdeeld onder 3 mensen. Gerrit Martijn is de eerste adjunct-directeur. Channa Smit is de assistent adjunct-directeur en Ivonne Verbeek is de derde adjunct-directeur. Romee Nederhand, Erika Raab en Johan van Rooien zijn verantwoordelijk voor de afdeling Art Department. Romee Nederhand is hoofd verantwoordelijk. Erika Raab is verantwoordelijk voor de opmaak van de sets en Johan van Rooijen is Art Department assistent.

De afdeling geluid bestaat uit zes personen. Wouter Beckers en Ruud Poppe zijn geluidsredacteuren. Robil Rahantoeknam is een geluidsman. Laura Solleveld is een geluidsassistente. Mereijn van der Heijden is audio description supervisor. Quincy Vlijting is additional ADR recordist. Visual effecten zijn in handen van Florentijn Bos, Bobby de Boer, Joas de Boevere, Nick Giassullo, Julik Tarkhanov en Vincent van de klaauw. Florentijn Bos is visuele effecten supervisor. Bobby de Boer en Jos de Boevere zijn digitale letterzetters. Nick Giassullo is omgeving artiest. Julik Tarkhanov heeft als functie matchmove. Vincent van de Klaauw is digital matte painter.

De afdeling camera en elektrisch is verdeeld over 10 mensen. Boris Bergshoeff verantwoordelijk voor de belichting. Harm Bredero heeft als functie ´Beste boy´. Gemma Probst is eerste assistent camera. Tein Brouwer is eerste assistent camera b cam. Julia Cereijo is tweede assistent camera. Dionne Cats is licht technicus. Jelle Ector is Crane operator. Uwe Kuipers is uitvoerder. Frédéric Lecocq heeft als functie grip als Frédéric leCocq. Jarl Piepers is camera operator. Bjorn Schumacher heeft als functie ´Key Grip´. Pief Weyman is verantwoordelijk voor de fotografie.

De casting voor de film is gedaan door de afdeling casting. Deze afdeling bestaat uit 1 persoon. Dennis Luyf is verantwoordelijk voor de volledige casting. Het edicten is gedaan door 4 mensen. Esgo Groenendijk, Niels Koopman, Didier le Fouest en Leon Noordzij. Didier le Fouest is kleur specialist. Esgo Groenendrijk is eerste assistent van de editor. Niels koopman is assistent editor. Leon Noordzij is verantwoordelijk voor het edicten van de trailer voor de film Brasserie Valentijn.

De locaties van de film zijn gekozen door de afdeling locatie-management. Frans Kuyper is locatiemanager. Jasper F. Lok is assistent locatiemanager. De muziekafdeling is in handen van 1 persoon. Mark van den Oever. Zijn functie is ´Music clearance´. Zijn voornaamste rol is het selecteren van filmmuziek.

De rest van de crew bestaat uit 9 mensen die niet vallen binnen een bepaalde afdeling. Merel Boterman is verantwoordelijk voor de coördinatie van de productie. Lisa de Gelder is productietrainer. Peter de Haan is publiciteit manager. Sebastian Korteweg is film investeerder bij RTL. Julienne Nauta is assistent voor overige productie. Marin Ruttenberg is distributiemanager. Demian Schep en Diana van Wegen zijn productieassistenten. Tara van Liedehof heeft de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de rond veiligheid rond en op de set.